KONTAKT

Kako do nas

1
Nahajamo se na meji med Slovenijo in Avstrijo, in sicer na slovenski strani, streljaj od glavne avtoceste čez Avstrijo.
2
Najbližje letališče je Celovec (KLA) v Avstriji, blizu pa je tudi Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana (LJU) v Sloveniji z dnevnimi leti iz glavnih evropskih mest in nekaterimi nizkocenovnimi letalskimi prevozniki.
3
V bližini so še letališča Gradec (Graz) in Dunaj (Vienna) (AUT), Trst (Trieste) in Benetke (Venice) (ITA), Zagreb (CRO) ter München (Munich) (GER), pri čemer je možen tudi prevoz z letališča in nazaj na letališče.

Naslov


BED & BREAKFAST

Ob Šumcu 5,
2392 Mežica


O nas

Smo družina, ki zelo rada potuje in povsod, kamor gremo, nas zanimajo outdoor aktivnosti, značilne za okolico, v kateri se znajdemo. Najraje kolesarimo na vse možne načine, planinarimo, plezamo, pozimi pa, seveda, smučamo, tečemo na smučeh in vmes še na goro ter turno dol z nje.

Morda smo takšni tudi zaradi tega, ker nam okolje, v katerem živimo, ponuja nešteto možnosti za vse vrste aktivnosti na prostem.

Naš družinski b&b hotelček se nahaja v vasici Mežica, kjer lahko s hišnega praga sedeš na kolo in že po parih zasukih pedal uživaš v prekrasni naravi med Karavankami ter Kamniško-Savinjskimi Alpami.

 

KONTAKTNI OBRAZEC

Zaupajte nam svoje želje preko spodnjega obrazca, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!